Dit waren onze gasten op 

zondag 7 april 2024


fotografie

Guido Heijnen

Hertenaar Guido Heijnen was oorspronkelijk metaalbewerker maar oogst nu alom succes als bewerker van foto’s met een geheel eigen twist. Iconische foto’s maakt hij, van dieren, maar ook van steden, landschappen, verlaten spoorwegstations, vervallen villa’s en sprekende portretten. Maar alles met een Heijnen signatuur. Een bijzonder fotograaf die ons vandaag door zijn persoonlijke lens laat meekijken naar zijn boeiende wereld.


muziek

Nicole en Mitch

Nicole Spee en Mitch Verkoelen, beide uit Heythuysen, ontmoetten elkaar eind 2022 bij toeval: de band van Mitch zocht een invaller en de klik was er meteen. Sinds de zomer van 2023 vormen zij een akoestisch duo dat muziek speelt van de “oudere tijd”, zoals ze dat zelf noemen.

Daarbij is Nicole meer van de Country, waar Mitch meer Rock is, dus u kunt een interessante muzikale mix verwachten van dit nog prille duo. Laat u maar eens aangenaam verrassen!


reizen

Jac Geenen

Reizen, actief buiten bezig zijn en samen natuur en cultuur beleven, en dan liefst daar waar machtige vulkanen, gigantische gletsjers, desolate woestijnen, diepe fjorden en imposante watervallen het landschap bepalen. Jac Geenen is reisleider en begeleidt als zodanig groesreizen naar IJsland, het land met woeste natuur, prachtige gletsjers en adembenemende uitzichten over bevroren landschappen. Vandaag neemt hij ons mee in zijn boeiende reiswereld.


literatuur

Roel Verheggen

Roel Verheggen komt uit Lottum en speelt dwarsfluit maar regisseert ook grote theaterproducties en musicals die hij vaak ook nog zelf schrijft. Roel dirigeert en Roel doceert, maar sinds januari 2021 schrijft Roel ook boeken. Als kind al was het schrijven van verhalen een geliefde bezigheid, maar de lockdown tijdens Corona zette hem ertoe aan om daadwerkelijk een boek te schrijven: Griebel. Daarna volgden er in snel tempo meer: De geheimen van Schatterdam, in maar liefst 4 delen, Vlievlug, Zilverwind en nog steeds ligt zijn pen niet stil. Maak kennis met deze culturele duizendpoot!